Echipa de conducere

Asociatia Pro Infrastructura are in prezent 10 membri asociati (cu drept de vot in Adunarea Generala), dintre care 6 (dintr-un maxim de 9) sunt membri in Consiliul Director. Acesta este organismul care conduce zilnic organizatia. Deciziile majore, strategice, sunt luate in cadrul Adunarii Generale, conform Statutului.

Consiliul Director

Paul Barabaș

Presedinte

Paul este responsabil cu gestionarea documentelor si coordonarea activitatii operative a asociatiei. Alaturi de colegii din Consiliul Director, el reprezinta organizatia in relatiile cu tertii, incheie parteneriate sau concepe actiuni de fundraising si atragere a sponsorizarilor. Paul detine specializari si experienta in domeniile relatiilor internationale, al transportului aerian si al aviatiei civile.

Ionuț Ciurea

Vicepresedinte si Director Executiv

Ionut este responsabil cu relatia dintre organizatie si comunitatea PeUndeMerg, fiind in continuare proprietarul forumului. Tot el administreaza site-ul organizatiei si este implicat in fundraising, sponsorizari si parteneriate. Ionut se ocupa si de managementul membrilor simpatizanti (cu el vorbiti daca doriti sa deveniti membri ai organizatiei).

 

 

 

Mihai Croicu

Membru in Consiliul Director

Mihai este responsabil cu analiza tehnica in luarile de pozitie, strategia si scrisorile oficiale emise de organizatie. Mihai este expertul nostru in aviatie (alaturi de Paul) si cai ferate.

Ciprian Pătru

Membru in Consiliul Director

Ciprian este responsabil cu social media. In plus, are rol flexibil in conducere pentru a acoperi punctual sarcini. Alaturi de Paul si Florin se ocupa de obiectivele de infrastructura din zona Clujului.

Florin Tămaș

Membru in Consiliul Director

Florin este responsabil cu parteneriatele cu autoritatile locale (in special zona Cluj/Ardeal) si este expertul nostru in finantari din fonduri europene.