Donati

Sursa principala de finantare a organizatiei o reprezinta donatiile membrilor comunitatii. Datorita voua putem sa derulam proiectele si actiunile prin care am reusit sa monitorizam investitiile majore in infrastructura, sa ne facem auziti, respectati si chiar sa influentam deciziile autoritatilor cu privire la proiectele de infrastructura in Romania.

Unde merg banii vostri

Toate resursele financiare provenite din donatiile comunitatii merg direct in proiectele organizatiei. Avem proceduri stricte de alocare a resurselor financiare care provin din donatiile comunitatii.

  1. Finantarea filmarilor aeriene si a fotoreportajelor majore. Cea mai mare parte din donatii merge direct in acoperirea costurilor filmarilor aeriene (in special autostrazi in constructie).
  2. Acoperirea costurilor de functionare a organizatiei. Un procent mic din donatii este alocat pentru costurile de management ale organizatiei (contabilitate, administrare si gazduire website, comunicatii).
  3. Materiale promotionale. In cazul in care avem fonduri suficiente, vom folosi o parte pentru a acoperi costurile cu materiale promotionale care ne ajuta in proiectele noastre.

Cum faceti o donatie

Cel mai simplu este sa faceti un transfer bancar din contul personal folosind datele de mai jos. In contul de RON puteti transfera lei sau orice alta valuta. Folositi contul de EUR doar pentru transferuri in euro.

ASOCIATIA PRO INFRASTRUCTURA
CIF 34449579
Str. Nemira nr. 19, Gilau, Jud. Cluj
IBAN RON: RO 76 INGB 0000 9999 0501 0272
IBAN EUR: RO 16 INGB 0000 9999 0502 5999
Cod BIC: INGB
Cod SWIFT: INGBROBU
ING Bank Cluj-Napoca
Detalii plata: donatie

Daca doriti sa faceti o donatie in numerar (cash) sau daca vreti sa faceti o donatie in natura (echipamente foto-video sau echipamente IT, de exemplu), luati legatura cu noi. De asemenea, puteti cere, inainte de a dona, o destinatie anume pentru fondurile transferate.